Behandelingen

Kom even tot rust en laat u onder dompelen in een moment voor u zelf, keuze uit diverse huidverzorgende en huidverbeterende behandelingen.

Bij al deze behandelingen worden de wenkbrauwen geŽpileerd (uitgezonderd de reinigende behandeling 40min)


 
Kleine momenten

Keuze uit de volgende momenten:
- Epileren of waxen wenkbrauwen
- Wimpers verven
- Wenkbrauwen verven
- Bovenlip waxen
- Kin waxen

1 moment €   11,50 extra bij de behandeling €     5,00
2 momenten €   18,50 extra bij de behandeling €   10,00
3 momenten €   26,50 extra bij de behandeling €   15,00
4 momenten €   30,00 extra bij de behandeling €   20,00
5 momenten €   35,00 extra bij de behandeling €   25,00
 
Handverzorging incl. lakken   €   20,00
Gellack handen   €   25,00
Gellack voeten   €   25,00
Voetverzorging (geen pedicure)   €   20,00
Dag- of avond make-up incl. lifting  €   30,00
  excl. lifting €   27,50
Bruidsmake-up + proef  incl. lifting  €   50,00
  excl. lifting €   43,00
Voetverzorging (geen pedicure)   €   20,00

Zie ook onze Bride to be treatment voor een bijzonder bruidsarrangement


 
Clean Skincare: ± 35 min  29,95

In deze behandeling ligt de nadruk op het zuiveren van de huid. Tevens geschikt voor de jonge onzuivere huid. U krijgt een reiniging, diep reinigende peeling, onzuiverheden verwijderen, en een reinigend masker, dag- of nachtverzorging.


 
Spa Detox treatment: ± 60 min  47,50

In deze huidverbeterende behandeling, ligt de nadruk op het herstellen en resetten van de huid. U krijgt een huid herstellende reiniging, fruitzuur peeling, massage van gelaat, nek, decolleté en schouders, Detox masker en dag- of nachtverzorging. Er wordt gewerkt met de producten van SPA, kijk bij producten voor meer informatie hierover.


 
SPA Boost treatment: ± 75 min  57,50

In deze huidverbeterende behandeling ligt de nadruk op het verbeteren van de kwaliteit van de huid, u krijgt een herstellende reiniging, fruitzuur peeling, onzuiverheden worden verwijderd, massage van gelaat, nek, decolletť en schouders, masker afgestemd op uw huidtype, keuze uit hand- of voetmassage, dag- nachtverzorging met serum.


 
Microdermabrasie Polish treatment: ± 40 min  37,50

In deze behandeling wordt u huid intensief gepolijst met fijne microdermabrasie korrels, deze behandeling egaliseert en verfijnt de textuur van de huid, zonder deze te beschadigen of te irriteren. Een intensief hydraterend masker wordt in gemasseerd in de huid afsluitend krijgt u dag- of nachtverzorging met een serum.


 
Geur treatment: ± 75 min  50,00

Aromatherapie betekent: genezen door geur. Geuren hebben een krachtige invloed op onze gedachten, gevoelens en emoties.

In deze behandeling wordt de huid doordrenkt met etherische oliŽn die helemaal zijn afgestemd op uw gemoedstoestand en uw huid. De speciale aromatische kruidenoliŽn bevatten zeer krachtige en werkzame stoffen en worden precies afgestemd op de individuele klachten die een persoon heeft. Daarom is een aromatherapie behandeling erg geschikt om individuele problemen aan te pakken. Corrin Skin Care biedt u de mogelijkheid om een aromatherapie te ondergaan. Zodat u volkomen tot rust kunt komen en de dagelijkse beslommeringen even achter u kunt laten.

In deze behandeling krijgt u een voetenbad, gezichtsreiniging, peeling met natuurlijke producten, massage van gezicht, decolletť, nek en schouders, masker en de wenkbrauwen worden geŽpileerd. Dit alles wordt gedaan met de op u afgestemde etherische oliŽn.

Deze behandeling is geschikt voor bijna iedereen. Niet aan te bevelen bij zwangerschap, hart- en vaatziekten, epilepsie en kankerpatiŽnten.


 
Aqua Treatment: ± 60 min  42,50

Met deze behandeling geef je de huid een vochtinjectie, hierin ligt de nadruk op het herstellen van de vochtbalans. De huid wordt gereinigd met een zacht schuim, een fruitzuurpeeling, een gelaatsmassage een herstellend vochtmasker en een afsluitende nacht of dagcreme. Er wordt gewerkt met producten van SPA.


 
Bride to be treatment: ± 150 min  90,00

Natuurlijk wilt u er op uw trouwdag op uw allermooist uitzien. Niet alleen de jurk, het kapsel, maar ook zeker de make-up is ontzettend belangrijk. Houdt u van zware of juist lichte make-up? Met ons uitgebreide bruidsarrangement kunnen wij u helpen er op uw mooist uit te zien op deze speciale dag.

U krijgt de SPA Detox treatment van 60 minuten, een proefmake-up en make-up op de dag zelf, vraag naar de mogelijkheden om bij u thuis te komen.


 
Thalasso therapie: ± 45 min  45,00

Rug peeling, Massage, en pakking
Letterlijk vertaald betekent het Griekse woord Thalasso 'verkregen uit zee'. Het geeft hiermee direct de betekenis weer. De speciale combinatie van zeewater en zeealgen hebben een bijzonder opmerkelijke en natuurlijke geneeskracht. Al eeuwenlang geneest deze heilzame werking van de zee ziektes en kwaaltjes. Hippocrates, de vader van de moderne geneeskunde, schreef al in de vierde eeuw voor Christus het gebruik van zeewater voor.

De zuivere algen worden gevriesdroogd en vermalen tot een zeer fijn poeder. Aangemaakt met water is het een gezonde, ontslakkende (het lichaam ontdoen van afval- en gifstoffen) en voedende pakking.


 
Fango therapie: ± 45 min  45,00

Rug peeling, Massage, en pakking
Onder Fango therapie wordt verstaan het gebruik van modder, klei of leem. Fango is opgebouwd uit vele mineralen het werkt sterk reinigend, stimuleert de celstofwisseling en doorbloeding van de huid en houdt warmte in de huid vast.

Fango di Battaglia is een natuurlijke vulkanische modder afkomstig van de bodem van vulkanische meren in Battaglia (ItaliŽ). Het gebruik van Fango in de medische wereld is al eeuwenoud en wordt aanbevolen bij reumatische klachten, jicht en chronische ontstekingen. Fango di Battaglia heeft een hoge warmtecapaciteit en een laag warmtegeleidingsvermogen.
Dit betekent dat Fango bij verwarming veel warmte kan opnemen zonder van structuur te veranderen (warmtecapaciteit), en die opgenomen warmte lang kan vasthouden (geringe warmtegeleiding). Warme Fango die tijdens de therapeutische behandeling op het lichaam wordt aangebracht verliest dus maar weinig temperatuur en geeft een heilzame werking.


 
Luxe chocolade therapie : ± 45 min  45,00

Rug peeling, Massage, en pakking
De chocoladepakking is het summum van relaxatie en zintuiglijke prikkeling. Wie zich met een laagje "donker goud" laat verwennen, krijgt niet alleen een heerlijke ontspannen huid, de pakking bezit ook nog eens onvermoede afslankende effecten. De chocoladepakking stimuleert de zintuigen, laat de spanningen los en geven een gevoel van welzijn.

De cacaoboom (Theobroma cacao) wordt gekweekt in landen rondom de evenaar, en levert cacaobonen, waarvan onder meer chocolade en cacao wordt gemaakt.

De cacaobonen worden, met het vruchtvlees dat er nog aanzit, door schimmels, gisten en bacteriŽn vergist. De bonen worden in de zon of in drooghuizen gedroogd en vervolgens gereinigd. De bonen worden geroosterd in draaiende trommels op een temperatuur tot 140įC. De temperatuur en duur bepalen voor een groot deel de uiteindelijke smaak van de cacao. De geroosterde de bonen gaan vervolgens door een breker, hierdoor blijft alleen de kern van de boon over. De kernen worden in de cacaomolens fijngemalen tot een dikke vaste pasta. Dit heet de cacaomassa. Uit dit product kan het vet (cacaoboter) onttrokken worden. De dikke, harde klomp die overblijft wordt vermalen tot cacaopoeder. Deze cacaopoeder wordt verwerkt in pakkingen.

 

Neem voor een afspraak vrijblijvend contact met ons op.
Onze behandelingen kunt u ook als kado geven. Vraag naar onze kadobonnen.

Corrin Skin Care | Contact Webdesign: VMMP reclamemakers