Massages
Ontspanningsmassage:      

De ontspanningsmassage is een relax massage waarbij lichaam en geest goed tot rust komen. Een regelmatige ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op klachten voor de algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk.

Voor wie is de (klassieke) ontspanningsmassage bedoeld?
Voel je jezelf wel eens uitgeblust of vermoeid? Heb je last van verkrampte en pijnlijke spieren na een zware werkweek? Dan is een ontspanningsmassage erg geschikt.
Maar ook als je verder prima in je vel zit, kan een massage erg prettig zijn. Een goede, rustgevende, massage is geschikt voor iedereen die baat heeft bij een goede lichaamsverzorging.

Rug / schouders / nek: ± 25 min   25,00
Benen, rug / schouders / nek / hoofd: ± 45 min   37,50
Gehele lichaam: ± 60 min   47,50
 

 
Energieke massage:      

Dit is een massage met een combinatie van verschillende massage technieken die zorgen ervoor dat de afvalstoffen beter, sneller af worden gevoerd en je bloedsomloop verbeterd, daarnaast heeft de energieke massage ook een kalmerende en rustgevende werking van de spieren, stress verlagend en verbetering van de stofwisseling. Je loopt weer fit en vol nieuwe energie naar buiten.

Benen, rug / schouders / nek / hoofd: ± 45 min   37,50
Gehele lichaam: ± 60 min   47,50
 

 
Voetmassage: ± 25 min  25,00

Uw voeten dragen u door het leven. Elke dag moeten ze ons gewicht dragen en soms een veelvoud daarvan als we werken of sporten. Onze schoenen zijn ook niet altijd het beste voor onze voeten. Daarbij besteden we in het algemeen minder aandacht aan onze voeten dan ze verdienen. Onze ontspannende voetmassage kan indien gewenst uitgevoerd worden met aromatische oliŽn.


 
Voetreflexologie: ± 60 min  45,00

Wat is voetreflexzonetherapie

-

Reflexologie is een eeuwenoude behandelwijze. Jong en oud, man en vrouw, hebben baat bij reflexologie en er is een toenemende belangstelling voor deze geneeswijze;

-

De voeten zijn in het klein een perfecte weergave van het menselijk lichaam. Alle delen van ons lichaam, zoals de organen, de botten, de zenuwen, de spieren en de gewrichten hebben een corresponderende reflexzone op de voet.

Werking

-

Door bepaalde druk uit te oefenen gaan er impulsen naar de betreffende organen waardoor blokkades, die zich in het lichaam hebben gevormd, worden opgeheven;

-

Wanneer blokkades zijn opgelost, wordt het lichaam als het ware gestimuleerd in haar zelf genezend vermogen. Het lichaam komt meer in balans en men zal zich prettiger en meer ontspannen voelen;

-

Voetreflexzonetherapie kan tevens naast reguliere geneeskunde worden gegeven ter ondersteuning;

-

Werkt stress verlagend;

-

Werkt preventief;

-

Werkt bij vele vage klachten.

Bij ziekte of klachten dient altijd eerst een diagnose gesteld te worden door een (huis-)arts om een ernstige aandoening uit te sluiten.  


 
Gelaatsmassage: ± 25 min  25,00

Kom even tot rust met de gelaatsmassage, decollete, schouders, nek, gelaat, en hoofdhuid wordt gemasseerd.

 

Neem voor een afspraak vrijblijvend contact met ons op. Onze behandelingen kunt u natuurlijk ook kado geven met een van onze kadobonnen.

Corrin Skin Care | Contact Webdesign: VMMP reclamemakers