Waxen

Waxen verwijdert je haar met wortel en al. Daardoor komt het zachter terug. Bovendien wordt het steeds minder! Als je scheert of ontharingscrèmes gebruikt, blijven de haarwortels zitten. Daardoor groeit het haar direct door en komt het met stoppels terug. Als je je laat waxen heb je daar geen last van.

Doet het pijn?
Natuurlijk zijn er een paar lastige momenten als de wax wordt weggetrokken. Vooral de eerste behandeling is even wennen. Toch blijkt het altijd enorm mee te vallen! Mocht je heel angstig zijn: Ik praat je door de behandeling heen, en indien nodig doen we ademhalingsoefeningen. Je wilt hierna nooit meer anders, met mijn ervaring en de techniek die de behandeling snel en vrijwel "pijnloos" maken. Ik gebruik de spatels maar 1 keer om de wax aan te brengen ik heb altijd handschoenen aan, dus alles wat jou aanraakt is schoon en hygiënisch.

Waxing onderbenen   €   28,50
Waxing benen compleet   €   37,50
Waxing onderarmen   €   20,00
Waxing oksels   €   18,00
Waxing bikinilijn (tot rand slip)   €   18,50
Waxing bikinilijn uitgebreid   €   21,50
 
Brazilian wax **   €   33,50

(streepje incl bilnaad) of Hollywood (alles weg incl bilnaad)

** De behandeling duurt maximaal 30 minuten bij dames die eerder een Brazilian hebben gehad, kom je voor de eerste keer kan het wat langer duren, het wordt stap voor stap uitgelegd, bij angst help ik je met ademhalingsoefeningen.

** Het maken van een herhaal afspraak binnen 5 weken geeft recht op een korting van € 2,50.

 
Waxing Rug (mannen)   €   35,00
Waxing rug deel (mannen)   €   25,00

 

Neem voor een afspraak vrijblijvend contact met ons op.
Onze behandelingen kunt u ook als kado geven. Vraag naar onze kadobonnen.

Corrin Skin Care | Contact Webdesign: VMMP reclamemakers