Massages

Ontspannend, intensief of bijzonder...

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is een relax massage waarbij lichaam en geest goed tot rust komen. Regelmatig een ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op klachten voor de algehele gezondheid.

Voor wie is de ontspanningsmassage bedoeld? Voel je jezelf wel eens uitgeblust of vermoeid en heb je last van verkrampte en pijnlijke spieren na een zware werkweek? Dan is een ontspanningsmassage erg geschikt voor jou. Maar ook als je verder goed in je vel zit kan een massage erg prettig zijn.

Rug / schouders / nek
30 min
€ 32,00
Benen, rug / schouders / nek / hoofd
45 min
€ 42,50
Gehele lichaam
60 min
€ 53,00

Energieke massage

Dit is een massage met een combinatie van verschillende massagetechnieken.

Deze technieken zorgen ervoor dat de afvalstoffen beter en sneller af worden gevoerd. Je bloedsomloop wordt verbeterd. Daarnaast heeft de energieke massage ook een kalmerende- en rustgevende werking op de spieren, is stress verlagend en verbetert de stofwisseling. Je loopt weer fit en vol nieuwe energie naar buiten.

Benen, rug / schouders / nek / hoofd
45 min
€ 42,50
Gehele lichaam
60 min
€ 53,00

Voetmassage

Je voeten dragen je door het leven. Elke dag moeten ze ons gewicht dragen en soms een veelvoud daarvan als we werken of sporten.

Onze schoenen zijn ook niet altijd goed voor onze voeten. Daarbij besteden we in het algemeen minder aandacht aan onze voeten dan ze verdienen. De ontspannende voetmassage kan indien gewenst uitgevoerd worden met aromatische oliën.

25 min
€ 25,00

Voetreflexologie

Reflexologie is een eeuwenoude behandelwijze. Jong en oud, man en vrouw, hebben baat bij reflexologie en er is een toenemende belangstelling voor deze geneeswijze.

De voeten zijn in het klein een perfecte weergave van het menselijk lichaam. Alle delen van ons lichaam, zoals de organen, botten, zenuwen, spieren en de gewrichten hebben een corresponderende reflexzone op de voet. Door druk uit te oefenen op deze corresponderende plekken gaan er impulsen naar de betreffende organen. Hierdoor worden blokkades die zich in het lichaam hebben gevormd, opgeheven.

60 min
€ 47,50

Bij ziekte of klachten dient altijd eerst een diagnose gesteld te worden door een (huis-)arts om een ernstige aandoening uit te sluiten.

Gelaatsmassage

Kom even tot rust met de gelaatsmassage. Decollete, schouders, nek, gelaat en hoofdhuid worden gemasseerd.

25 min
€ 25,00

Hot stone massage

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.

Voor de massage worden alleen afgeronde basaltstenen gebruikt. Basalt is een hard en ijzerhoudend vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden. De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen.

45 min
€ 48,00
60 min
€ 60,00

Deze massage wordt niet in de zomermaanden gegeven als de temperatuur boven de 25℃ is

Himalaya zoutmassage

Zout heeft een zuiverende- en ontstekingsremmende werking. Himalaya steentjes kunnen bijdragen aan het verhogen van de weerstand en het bevorderen van de slaap. Ook geven ze energie en maken je opgewekt en vrolijk.

In deze massage word je gemasseerd met buideltjes gevuld met zout en himalayasteentjes.

45 min
€ 48,00
60 min
€ 60,00

Neem voor een afspraak vrijblijvend contact met mij op. Deze massages kun je natuurlijk ook als kado geven met een van mijn kadobonnen.

Minimaal 24 uur van tevoren kun je een gemaakte afspraak wijzigen of annuleren. In alle andere gevallen wordt er 50% in rekening gebracht van de geplande behandeling.