Waxen

Waxen verwijdert je haar compleet met wortel. Hierdoor komt het zachter terug. Bovendien wordt het steeds minder!

Als je scheert of ontharingscrèmes gebruikt, blijven de haarwortels zitten. Hierdoor groeit het haar direct door en komt het met stoppels terug. Als je je laat waxen heb je hier geen last meer van.

Doet het pijn? Natuurlijk zijn er een paar lastige momenten als de wax wordt weggetrokken. Vooral de eerste behandeling is even wennen. Toch blijkt het altijd enorm mee te vallen! Mocht je heel angstig zijn; ik praat je door de behandeling heen. Indien nodig doen we ademhalingsoefeningen. Met mijn ervaring en techniek die de behandeling snel en vrijwel "pijnloos" maakt, wil je hierna niet meer anders.

Onderbenen wax
€ 30,00
Boven- en onderbenen wax
€ 45,00
Onderarmen wax
€ 25,00
Oksels wax
€ 22,50
Bikinilijn wax

(tot rand slip)

€ 22,50
Bikinilijn uitgebreid wax
€ 27,50
Brazilian**

(streepje incl. bilnaad) of Hollywood (alles weg incl. bilnaad)

€ 37,50
Rug wax

(mannen)

€ 40,00
Rug deel wax

(mannen)

€ 27,50

Neem voor een afspraak vrijblijvend contact met mij op. Deze behandelingen kun je ook als kado geven. Vraag naar mijn kadobonnen.

**De behandeling duurt maximaal 30 minuten bij dames die eerder een Brazilian hebben gehad. Kom je voor de eerste keer, dan kan het wat langer duren en wordt het stap voor stap uitgelegd. Bij angst help ik je met ademhalingsoefeningen

**Het maken van een herhaal afspraak binnen 5 weken geeft recht op een korting van € 2,50.

Minimaal 24 uur van tevoren kun je een gemaakte afspraak wijzigen of annuleren. In alle andere gevallen wordt er 50% in rekening gebracht van de geplande behandeling.